fredag 2 december 2016

Hej då!

Hej! Jag har beslutat mig för att låta den här bloggen dö en stilla död. Jag har hållit på sedan 2007; det vill säga i nio år drygt, och nu känns den mest som ett stressmoment i tillvaron och inte speciellt kul. Det ger mig mest ångest att jag inte hinner uppdatera så att nyheter och recensioner hålls hyfsat färska, och jag har en massa andra tidskrävande och mer kära besvär som band, familj och annat nörderi att prioritera.

Sen sist jag postade har On The Job tillkommit till PSK's lineup; Gilles (Camera Silens) har återvänt från de döda, och Micky Fitz (The Business) har förlorat kampen mot cancer.

Sedan jag startade bloggen har mycket hänt. 2010 bevisade PSK att Sverige var ett land som tålde stora arr (i kontexten), och scenen är nu för tiden både mer vital och mer splittrad än vad den var då. Politiska idioter gör sitt bästa för att så split och skapa konflikter där inga konflikter funnits, och samhällets allmänna polarisering har märkts av inom punken och skinheadscenen, där skitnödigheten nått nya höjder, men där agnarna åtminstone skilts från vetet och folk bekänt färg på de mest patetiska sätt. Man kan säga att jag har färre men bättre vänner nu för tiden.

Jag kommer att ha kvar facebook-sidan, från vilken det är enklare att posta relevanta evenemang och nyheter, och OM ni vill ha något recenserat av Paco även framledes går det bra att kontakta undertecknad som vanligt för adress.

Om ni vill kontakta mig av den eller andra anledningar så kommer jag att behålla samma email-adress; nämligen punkochoi@hotmail.com

God jul, Gott nytt år och God fortsättning!


Paco 
 

6 kommentarer:

Tobbe sa...

Tack för trevlig läsning genom åren!

Thomasson sa...

Trista nyheter. Mycket bra och tidvis enormt underhållande läsning.
Enkel och saklig, klar favoritsida. Tack så mycket för dessa åren!

Unknown sa...

Tråkigt, men tack för all trevlig läsning genom åren!

Herreys sa...


Förbannat trist, den här sidan har varit en ljuspunkt i dessa trögtider och inte minst en pålitlig tipsare av prominent punkdunk och oemotståndlig Oi!
Tackar, hoppas på återkomst i någon form, någon dag.
Skål!

Anonym sa...

Tråkigt. En ljuspunkt i nätets dravel.

Unknown sa...

Tråkigt! Tack för all trevlig läsning!