tisdag 10 januari 2012

Nyheter från The Negatives

The Negatives (Swe) är tillbaka!!!

The Negatives - Latter Day Letter (official video)

Låten Latter Day Letter

TRAILER för NYA splitten

SWITCHLIGHT RECORDS PRESENTERAR STOLT EN NY SPLIT SERIE!

Switchlight Records Split VOl.1 - The Negatives(Swe)/Vitiators - MCD

(Recension kommer snart// Paco)

Först ut är The Negatives (Swe) från Landskrona och Vitiators från Malmö.
Limiterad till 1000 ex på MCD med digipackomslag!

Efter ett kort uppehåll är The Negatives tillbaka bättre än någonsin med samma line-up som spelade in det hyllade tredje albumet At The End Of The Rope (2007, Bad Dog/CoreTex Records). Med siktet inställt på en fjärde fullängdare bjuder bandet på en försmak vad komma skall med fyra helt nya streetpunkdängor!

The Negatives bildades 1999 med medlemmar från klassiska punkband som The Bristles, Existenz och Skalatones såväl som Gypsy Pistoleros. Bandet har blivit jämförda med band som Street Dogs, Dropkick Murphys, Sex Pistols och The Business, men behåller ändå ett eget särpräglat sound.

Vitiators från Malmö spelar arg melodisk punk. Med knivskarpa gitarrer, alarmerande trummor och kompromisslös sång visar Vitiators att de är ett band att räkna med. Tänk dig GBH, Motörhead och Exploited för att nämna några så har du en idé hur grunden ser ut musikaliskt. Medlemmarna har tidigare figurerat i avsomnade banden CDCP, The Kalashnikov Orchestra och Royal Stakeout. Dessa fyra låtar visar Vitiators upp som en försmak till deras debutalbum som släpps 2012.

Inga kommentarer: