onsdag 4 januari 2012

Diverse celebriteter summerar 2011 - Niklas (Pretty Shitty Town)

Årets bästa utländska skiva: London DiehardsThere´s Lies.. – Lätt den bästa skivan under 2011, bra melodier och sången är det världsklass på.

Årets bästa Svenska skivor:


Antipati – Quattro Stagioni och Gatans LagBoråspolisen Blues – Två galet bra vinylsinglar som kom samtidigt i två grymma förpackningar. Båda banden levererar från första spåret till sista.

Unit LostAsfalt – Ä N T L I G E N kom den plattan som troligen är mer försenad än Chinese Democracy med Guns And Roses. Och det låter bra, som Asta Kask på amfetamin.
Agent BulldoggLivsstil & Ett tusen glas – Dyngfet digipakk som är fullproppad med bonus låtar, vad mer kan man begära med Sveriges bästa band?

Årets bästa scengärning:


Då vi i PST vart drabbade av skadegörelse på vårat arrangemang i Norrköping så startade Pike (Kjell Hell) en insamling till oss, vilket resulterade i att vi kunde täcka det skadestånd som vi hade hängande över oss och fortsätta våran verksamhet. Sådana saker som att folket inom scenen ställer upp gör att man aldrig kommer ge upp att bidra med saker till den.

Och med det i bakhuvudet så kunde vi inte göra annat än att sätta ihop en stödskiva till förmån för Oi! The Weekend som gick gigantiska summor back på årets arrangemang. Så TACK till alla band, alla ni som ställde upp och köpte skivan och gjorde så vi i dagsläget lyckas samla in 20 000 kr till arrangören.

Årets tjurgubbar:


Att gamla, tjocka (och trådsmala) gubbar i England inte kan koncentrera sig på musiken och ge fan i att jaga folk i parti och minut, och komma med det ena löjligare påståendet efter det andra. Ett sämre välkomnande tillbaka kunde väll inte Infa Riot få?

Årets bästa ögonblick 1 och 2:

Att PSK Vol 2 sålde slut, och att banden levererade utav bara helvete! Allsången ekar runt Fryshuset ännu. Längtan till nästa års upplaga är olidlig.

När Close Shave drog dom första riffen på Oi! Kinnock Give Us Back Our Rose, lokalen exploderade! Kanske inte det tightaste man sett, men “Brums finest” levererar!

Årets bästa filmmakare:


Ted ifrån CowMag är en JÄVEL på att filma, klistra och klippa. Han har lagt ner ett sådant brutalt jobb på event-Dvd:n från PSK att ingen kan förstå. Se resultatet, den är superb.

Årets Resa:

Båda 24-timmars resorna till England för att se Condemned 84 med support har vart helt underbara. Och kul att se slutsålda gig där. Aldrig har snakebite smakat så gott som dessa två resor!

Årets jippi!


Att Clockwork CrewPå Svenska sålde slut på 8 månader, och att singlarna med Antipati och Gatans Lag snart har mindre än 100 ex kvar.

Kul att se att folk ställer upp och stödjer och köper dom skivor som släpps, så att skivbolagen kan släppa en massa nytt!!

Årets bästa spelningar:

London Diehards – Sjukt bra och tight. Och att Terry är en av punk scenens bästa frontmän är det nog inte många som säger imot.

Antipati på snövit – Grymt med folk, varmt och sjukt jävla bra!

Superyob i Romford, London – Likadant där, galet med folk och trångt. Men Frankie Flame levererar som aldrig förr. Ska bli ett sant nöje att se han med sitt manskap i Stockholm 2012.

Att se fram i mot 2012:

* Ny skiva med Agent Bulldogg, ÄNTLIGEN!!

* PSK Vol 3

* Oi! The Weekend Vol 3?!?!? Bara att hoppas…

* Alla intressanta klubbar, och se vilka band dom lockar oss med under året.

* East End Badoes, London Diehards och Retaliator släpper vinyl via svenskt bolag.

* Sörlings serie med vinyler, sjukt bra jobbat att få till så många volymer.

* Massa nya skivsläpp med svenska band på svenska bolag!

* Agent Bulldogg – Livsstil kommer i FET dubbel vinyl med gul/blå vinyl.

Inga kommentarer: