torsdag 17 september 2009

Mucky Pup - A Boy In a Mans World + Now CD

(Mucky Pup - A Boy In a Mans World + Now CD - I Scream Records) Även här rör det sig om två album på en CD, denna gång med supertrista metalhardcoreakten Mucky Pup från New Jersey. Alright, de har sina korta stunder då musiken tar tag i en och man blir lite nyfiken, men ganska snart blir man besviken igen. 29 låtar trist, mekig, "humoristisk" core med en sång som ibland skriks och ibland typ rappas. Jag har en känsla av att det här gänget, som bildades 1985 och som var hyfsat stilbildande enligt vad skivbolaget låter påskina satte tonen för mängder av skitband som typ Clawfinger och liknande 90-talssmörja vi skulle ha klarat oss lika bra utan.

3 kommentarer:

Peter sa...

Första plattan var okej crossoverthrash emellanåt,sedan körde de raka spåret mot avgrunden.
Men stilbildande?

Francke sa...

Har för mig att en av herrarna i detta bandet eller två av dem jag vet inte riktigt och jag vet inte namnet på dem men heller men iaf de gick över och formade vad jag antar är ett av Pacos favvo band; Dog eat dog (Big in germany, suprise, suprise)

Well Done sa...

Varför inte dela upp recensioner i typ "skitkassa band" "nytt blod" "bra piss"? eller nånting helt annat? En dag ska ju ändå allt detta, samtiden, forntiden vara destroyat..endast Freddie Wadling kommer att överleva.
Well Done