tisdag 8 september 2009

Cowboy Prostitutes - Let Me Have Your Heart CD

(Cowboy Prostitutes - Let Me Have Your Heart CD - Sunny Bastards) Dom får skylla sig själva som skickar den här promon till Paco: Fyra töntar i (eller utan) lustiga hattar sitter och försöker se dryga/nonchalanta/hårda ut på ett sätt som inte varit gångbart någon annanstans än i Los Angeles under 80-talets första hälft, när glam metal/sleazerock-scenen var som mest spännande för den det föll på läppen. De kommer dock inte från änglarnas stad utan från fucking Örebro, har ett bandnamn som får Zombie Space Pirates att framstå som ren briljans, och spelar den mest ointressanta variant av de ovan droppade genrerna som tänkas kan (och det vill inte säga lite). Pressutskicket påstår att Cowboy Prostitutes är en pina i arslet för recensenter och kritiker, på grund av att de skulle vara svåra att kategorisera och genrebestämma. Jag tycker tvärtom att det är väldigt lätt att stoppa dem i facket för musikalisk avföring. Vidare säger den medföljande texten att sleazerockare, metallskallar och punkare allihopa likaledes gillar skiten, men det tror jag inte - möjligtvis då tyska punkare. Jag undrar vad punk-och skinhead-etiketten Sunny Bastards vill göra med det här bandet? Kanske skapa ett nytt The Bones? Kanske försöka surfa på den redan utdöende sleazeretrovågen och försöka tjäna pengar på musik som ändå inte behöver äventyra bolagets trovärdighet? Förmodligen kommer de misslyckas med båda alternativen. Dock finns det säkerligen en hel drös festivalpartysvennar/kukenkillar/fittantjejer som kommer tycka att det här är det nya svarta. That's just their tough shit.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Haha! Visste att den här plattan skulle sågas vid fotknölarna. Namnet på bandet sa allt! Vilken jävla dynga helt enkelt!

Gogge sa...

Hahaha fy fan vad dåligt det där var.

Pike sa...

Om man gillar Backyard Babies Total 13 skivan och The Bones är det här bra....och det gör jag MEN det har absolut inget med PUNK att göra...någonstans what so ever!

Men vad är det för j-vla bandnamn...suck.

Anonym sa...

vad är det frågan om paco, har mustaschen tagit ut skilsmässa eller...?
Saknar en recension av en bra platta istället för magsura attacker på skitband ingen bryr sig om.

/s.

Paco sa...

s>> Jag recenserar ju det jag får in liksom :/ Just nu har I Scream skickat ett gäng ganska tråkiga plattor, men jag måste ju avhandla dem hur som helst. Skicka något bra så blir jag glad!

Inge Ansvar sa...

Paco: Jag trodde jag var grining på Chaos Is King once upon a while, men du är ju fan lika frostig som det sista hemliga punkackordet som frös till is i en snödriva 83? Ge mig....

Bernando sa...

Skönt att se en blogg-recensent som inte känner sig hedrad och speciell när han får plattor och rosar alla för att vara snäll.

Pike sa...

Bernando>>ORD!

Anonym sa...

Paco;
förstår det är trist, men vafan man saknar ju en av dina gnistrande recensioner som får en att håva upp plånboken och rusa mot skivbutiken... Hoppas det släpps nåt snart för dig att sätta gaddarna i.
-s

Anonym sa...

sleazerock är inte döende. jag gillar inte patetiska idioter som sitter och recenserar skivor när de själva troligtvis är jävligt misslyckade. jag skulle vilja se dig starta ett band och lyckas någorlunda, skulle förmodligen inte gå då du troligtvis är A BIG FAT LOSER.