måndag 4 april 2011

Diverse nyheter

*En ny inspelningsstudio slår upp portarna i Stockholm. Inriktningen är punk, rock och metal, och ambitionen är att hålla priserna på en "rimlig" nivå.

*"På lördag den 2e april släpps äntligen Svartenbrandts ”Dollarögon” EP på vinyl! Inspelningen har legat och mognat i fyra år, men känns ändå oerhört fräsch. Skivan innehåller några av de bästa låtarna som bandet gjorde under sin tid." meddelar Gaphals.

*"Tomma Händer är ett punkband från Linköpings omnejd. Nu släpper vi våra första låtar, åtta stycken blev det. Vi har försökt göra musik som vi aldrig försökt oss på förut. Så det kommer inte låta som det vi gjort förut i Ett Liv Kvar, Svartenbrandt, Restless Knights, Shotgun Language och Suburban Crook Attakk. Krimtänk har gjort oss den äran att ta med två av våra låtar (Kan inte vill inte, Karate 2010) på den kassettsamling som kommer i april. Fyra låtar kommer även medverka på en EP. Det har sagts att Henke Bolla Records ska vara delfinansiär tillsammans med Gaphals. På vår blogg kan ni läsa lite mer matnyttigt kring låtarna: tommahander.wordpress.com. På vår bandcamp kan ni ladda ner och sprida hela skiten: tommahander.bandcamp.com. Sprid orden, sprid musiken!" önskar Tomma Händer.

Inga kommentarer: