fredag 24 april 2009

Karpstryparen - en idiot

Bloggaren karpstryparen (ingen fjortis, killen är född -68) har lämnat en för den oinvigde mycket mystisk kommentar på mitt inlägg nedan om Adrian och Tysta Mari. Han har skrivit:

"Svar om Oi!: Så du menar att rasistisk musik, eller vaddå? I så fall är du ruskigt okunnig, Oi! är opolitisk musik, även om det finns några enstaka grupper som är lite åt vänster eller höger. Men Oi! är inte rasistisk musik."

Anledningen till att denna bakom vagnen tappade figur kommenterade var att jag tidigare lämnat en kommentar om hans post In Memorial of Ian Stuart. Jag kommenterade hans påstående att "när bandet Skrewdriver startade i Poulton-Le-Fylde utanför Blackpool i England år 1977 så var det dock inget wp-band, utan ett Oi- eller punkband" med : Fenomenet Oi! var näppeligen påtänkt när Skrewdriver startade.

Så vad i hela fridens namn menar denna debila karpstrypare med sitt svar? Den som förstår får gärna förklara för mig. Helt plötsligt känns det som att förslagen om att kunna begränsa vissa medborgares rätt till internet helt rimliga.

3 kommentarer:

-DES- sa...

Just ignore! Jag håller med dej till 100% om Skrewdriver, jag har bl.a deras "The early years" som jag älskar, oi är min musik! det har det alltid varit - kommer alltid förbli.

-DES- http://dodstrakigt.blogspot.com

Paco sa...

-DES->> What now? Tror kanske att själva essensen i min post gick dig över huvudet.

Anonym sa...

Beef