måndag 30 augusti 2010

Ny arrangör och distro - Livsstil

Livsstil är en nystartad förening, från Örebro, med huvudsyftet att arrangera punk/ Oi! spelningar i staden. Det hela började med att en nära vän till mig frågade om jag var på att försöka dra ihop stålar till att ta hit ett icke namngivet tyskt band. Självklart så svarade jag hastigt ja, innan jag ens funderat på vad det egentligen innebar. Efter 3 sekunders betänketid så föreslog jag att vi istället skulle starta en förening och arrangera spelningar. Sagt och gjort så gjorde vi det.

I dagsläget har vi registrerat oss som ideell förening, nyligen skaffat ett bg konto och hemsidan skall vara uppe till den 1:a september är det tänkt. Styrelsen består av 5 personer och det är vi som ska ge oss in i, en för flera av oss, helt ny värld. Namnet Livsstil var bara något som ploppade upp i huvudet när vi funderade på ett namn. Lite klyschigt kan tyckas men det är ju ändå en livsstil det handlar om.

Vid sidan om arrangerandet så satsar vi även på ett distro som kommer finnas tillgängligt från hemsidan, som är tänkt att lanseras den 1:a september. Distrot kommer till en början att vara ganska så litet och det finns egentligen ingen förhoppning om att det ska bli hur stort som helst men givetvis kommer vi att fylla på med nytt material när vi får chansen!

Kort och gott, Livsstil är tänkt att vara en arrangör och distributör av punk/ Oi!

www.livsstildistro.se (Obs! fr o m 1/9)

/Tobbe

4 kommentarer:

Benny sa...

Fan vad kul, tummen upp!

torti sa...

behövs det en club till i sverige??? men lycka till iaf

Kjell sa...

Riktigt BRA med en till klubb i Sverige....varje stad borde ha en.

Nu finns möjligheten att besöka Örebro, Norrköping, Malmö, Göteborg och Stockholm med jämna mellanrum.

Hoppas fler tar tummen ur och stödjer scenen :)

Anonym sa...

Oi, nu blev jag glad! Äntligen nått vettigt på gång! / Örebroare