torsdag 2 juli 2009

Tävling på CowMag etc

Hettan är ofattbar. Pacos mustacher slokar som vissnande ormbunkar, och allt andas stiltje och utdragen förväntan inför årets resa till Lancashire. Som värdig vinnare av Sörlings tävling har jag åtminstone lite skivor att lyssna på, till pastisen som avnjuts kall, mycket kall.

Vill du också vinna skivor? Gå in på CowMags hemsida och vinn en Puke-platta. Det är du säkert värd. Om du inte pallar gäller följande, om Ted får bestämma:

"Vilken dag som helst nu kommer Pukes nya samling Back to the Pukeage att dimpa ner i min brevlåda! För första gången släpps deras EP Back to the 30’s och LP:n Back to the Stoneage officiellt på CD tillsammans med några extraspår. Vill du lägga vantarna på ett färskt ex av denna grymt efterlängtade skiva så behöver du bara maila namn och adress till cowmag@gmail.com så har du chansen att vinna sådär bara hux flux! Jag drar på semester i åtminstone två veckor nu och när jag kommer hem så har förhoppningsvis skivan landat i lådan och då drar jag en vinnare! Tills dess kommer förmodligen inte sidan uppdateras men jag kan alltid svara på mail!Ha en skön sommar!" //Ted

3 kommentarer:

El Thommo sa...

Paco>> Grattis till plattorna. Kan även glädje herrn med följande, din gamle Ska konnäsör ;-)
http://www.dancingmood.net/musicaloccupation/2009/06/arthur-kay-the-originals-are-back/

Paco sa...

El Thommo>> Tack. Det där är fan stort! Vågar man hoppas på en sista-minuten-bokning till Rebellion?

El Thommo sa...

Paco>> Ja det får man hoppas på!När jag såg honom+band på en Ska Fest i London '89 var det så jävla bra. Håret på armarna stod i givakt när han körde Watching The Rich Kids, Play My Record, Limehouse Lady, Ska Wars, King Of The Jungle osv.