söndag 19 juli 2009

Chaos In Sweden

Äntligen har samlingsskivan Chaos In Sweden tagit form. I slutet av augusti ser den ut att släppas, kooperativt finansierad av de medverkande banden och olika små DIY-etiketter. Den kommer att ges ut som LP i 1000 exemplar och som CD i mindre upplaga av Kjell Hell Records. Meningen är att bjuda på både etablerade band och nyare akter, som kan ge hopp inför framtiden. De medverkande banden är Gatans Lag, CDCP, The Lost Boys, Strungups, Saturday's Heroes, Antipati, Bad Intentions, The Lowlifes, The Righteous, Vindicate This!, The Radars, Unit Lost, The Clichés, Poor Old Slugs, Fistful och Royal Stakeout. Kolla http://www.myspace.com/roligafirmanrecords

14 kommentarer:

Soldat G84 sa...

Pride in sweden!

Kindervater sa...

Genomskinligt Gus...;)

Papa Franz sa...

CIS= kommer bli grymt!

El Thommo sa...

Paco>> har en del privata undringar när det gäller den där plattan, du kan väl kanske rekomendera någon som jag kan ta upp det med?

Paco sa...

El Thommo>> Vad undrar min herre?

El Thommo sa...

Paco>> inget viktigt utan mer en layoutfråga. Om det är bilden som ska användas ser ju Radars "skylten" lite stukad ut. Autisten i mig störs av sådant ;-)

Paco sa...

El Thommo>> Hehe, ska kolla med konstnärsteamet. Är inte för sent att rätta till hsh :)

Pike sa...

"Chaos en Suede" är ett bättre namn på samlingen....alternativt "Kaos i Sverige".

Gillar inte den engelska titeln.

J-sson sa...

Jag håller fullständigt med Pike! Men man kan ju inte få allt tyvärr! Väntar för övrigt som fan efter skivan! Både LP och CD lär inhandlas!

Diehard sa...

Kunde ni inte komma på nåt eget o låta gamla chaos en france "designen" vara, jag menar gjort e gjort.....

Paco sa...

Diehard>> Se det som en liten tribute om du vill...

Pike sa...

Diehard>>Det är just det som är poängen med hela plattan...en hyllning till ett bra koncept som kom ut för över 20 år sedan...en riktigt kul grej enligt mig.

Anonym sa...

jag tänker verkligen inte skylla på rasism eller så. men varför är det bara street och oi-band (inser att detta är en fördom, det är vad jag TROR skivan innehåller) som håller på med dom blågula färgerna? ok, inte bara, men nästan. det här en enbart estetisk fråga för mej.

det är helt enkelt sååå jävla fult!
men plattan kommer tjackas och det är många band jag ser fram emot!

chris.

Paco sa...

Chris>> Jag hade tänkt svara med en massa ord men jag pallar inte... skivans titel indikerar att det är en samling med svenska band, den presumtiva utländska kunden ska också veta det + ta en till på det vi har plagierat. Palla reta sig på det. SVERIGE! SVERIGE!!!!!!!!!!!!!