söndag 9 november 2008

Vaplmynning - Polkagrisrock

Valpmynning från västra Stockholm är ett band som inte gör mycket väsen av sig. Faktum är att jag tvivlar på att bandet överhuvudtaget fortfarande existerar, så jag vet att gitarristen Salte Räven numera spelar i The Lost Boys, som också inkluderar medlemmar från The Lowlifes och The Grave Disorder. Valpmynning är däremot världens kanske äckligaste bandnamn, och bandet gjorde sitt avtryck i historien när de sommaren 2007 spelade in demot Polkagrisrock. Det är en schysst inspelning av ett band som verkligen skulle ha tjänat på att ta sig själva på större allvar. Riktigt bra punk som dock tappar på grund av de bitvis ganska tramsiga texterna. Pacos favorit är The Business-doftande Pizza med bearnaissås och sumobrottning.

Ladda ner den här!

1. Full som ett lamm 2. Till Texas 3. Mark har ätit Kassler (Se upp!) 4. Majkel 5. Järnrör och sjöalger 6. Pizza med bearnaissås och sumobrottning 7. Ett riktigt jävla drängaliv 8. Utanför bilden 9. Lattjo låten

6 kommentarer:

Ville sa...

Full, full som ett lamm! Är man full som ett lamm är man jätte full!

Bästa låten.

Kyparn sa...

Tycker fan till texas klår både Pizza med bearnaissås o full som ett lamm, även fast refrängen i den sistnämnda är svår att slå.

Full, full som ett lamm! Är man full som ett lamm är man jättefull!

Anonym sa...

Vill egentligen inte reta dina franska nerver min vän...men detta måste du väl trots allt ha en åsikt om: http://www.svd.se/kulturnoje/musik/artikel_1886069.svd

Franz

Paco sa...

Franz>> Jo, jag läste faktiskt det där... den där fjanten Lokko. Men både Sörling,jeansvästen 138 och den där revensenten på Rogerts har tagit upp och gnällt. Själv har jag aldrig hört bandet i fråga, så jag kan inte uttala mig stort mer än på så vis att jag dömer ut Lokko som en idiot (fast det gjorde jag för länge sedan).

Anonym sa...

Kul att söta valpisarna får större publik...

Fucked Up är bäst i världen men inte Oi! någonstans, de brukade bara stjäla såna riff förut.

Per il Rouge sa...

http://www.mediafire.com/?w5z30migzvy

http://www.mediafire.com/?jjzqmajzwxy

http://www.leechvideo.com/video/view2790122.html