lördag 2 juli 2011

Nygammalt med Agent BulldoggNu har Kjell fått ut även Ett Tusen Glas på digipak med bonusspår. Livsstil kom i våras. Totalt femton bonusspår, tidigare outgivna eller utgivna på samlingar finns med, samt bandets kommentarer till låtarna, nya gamla bilder och snyggt digi. Köp naturligtvis!

Passar även på att tipsa om den fantastiskt roliga PK-bloggen Oire Szene. Man vet inte om man ska skratta eller bli arg.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Åh fan! Jag visste inte att du kunde tyska? Vad menar du med den vansinnigt roliga bloggen oire szene? För jag kan inte tyska :-(

johan sa...

hehe, jag använder den för att lära mig tyska bättre. det finns i stort sett inte ett enda band som inte är nazister enligt den snubben! jag tror inte han har sa manga vänner.

Bernando sa...

Gråta skulle jag nog välja. Underbart att den redan uppdelade tyska scenen ska bli ännu mera naziparanoid pga sånna här idioter.
Kan inte tyska så bra.... menar han på något vänster att även Templars är nazister?

Paco sa...

Anonym>> Jag använder en finurlig funktion som jag tror kallas google translate.

Därför, Bernando>> vet jag att The Templars tillhör det tyska begreppet grau zone. Band som alltså kallar sig opolitiska men i vars närhet och regi etc högerextremism frodas. Ett band som inte tagit ställning som Stage Bottles eller Springtoifel typ.

Anonym sa...

Fotnot: Perkele är även de ett gråzonsband, tyska AFA suger kuk.

herreys sa...

"tyska AFA suger kuk."

Svenska AFA också.

måste beställa bulldoggarna, fan vilken grej.

Anonym sa...

Finns ju fler tyska tomtar. Bland annat har anarkopunkarna Oi Polloi blivit anklagade för att vara nazister via en en logisk kullerbytta gjord av några foliehattar i KTS Freiburg.

Läs mer på:
http://www.oioimusic.dds.nl/oioimusic/interviews_oipolloi.html

http://linksunten.indymedia.org/node/15042

Berana Liva sa...

Tror att det var puckot F-Virtanen som utnämnde Dropkick Murphys till ett nasseband typ 2002...Det var humor på hög nivå!

Anonym sa...

stackars tyskar är fortfarande helt lost efter den slutgilötiga lösningen:(
inte konstigt att dom är så jävla ant idag

Anonym sa...

Lite kul i plugget att när det skulle propageras emot rökning,så körde dom en film, tror det var nått non smoking generation,där agent bulldogg dök opp å sa att rökning är dåligt finns bättre grejer att göra,man kan knarka istället sa en medlem.jävligt schyssta förebilder man haft:)