fredag 17 september 2010

Varje Val Inge Val

Asta Kask har ordet:

"Fyra år räcker. Klassklyftorna ökar. Egoism och kärlek till sin egen plånbok härskar över medmänsklighet och omsorg om de svaga och behövande i samhället. Alliansens politik för oss mot ett allt mer segregerat samhälle där vi bryr oss allt mindre om varandra. Vi vill att man skall ha råd att vara sjuk, råd att vara med i a-kassan och känna trygghet i att vi hjälper varandra och inte lämnar var och en åt sitt öde. Vi släpper låten för gratis nedladdning på www.astakask.com och ser gärna att låten och dess budskap sprids så mycket som möjligt - så länge det görs utan kommersiellt syfte, och även en video kommer inom kort."

(Paco säger samma sak här som på föregående inlägg: fuck alliansregeringen och deras politik men när blev oppositionen så jävla punk och så jävla mycket bättre? Ur elden i askan kanske, men vi vet vartåt det barkar. Det är mer punk att spöa på Federley än att rösta rött)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Att spöa federley är inte bara punk, det är en livsstil.

Hellre död än röd sa...

Hahahaha....detta är det roligaste jag läst ever...

Thomas sa...

Paco har rätt.
Dom röda är för fega att genomföra de saker som alliansen nu har gjort.
Men om nu de röda vinner så finns det ingen chans att de röda återställer som det var som innan alliansen vann i förra valet.
Dom kommer rida på det alliansen gjort.

Anonym sa...

Precis som Asta Kask skrev så ökar klassklyftorna, Egoism och kärlek till sin egen plånbok härskar över medmänsklighet och omsorg om de svaga och behövande i samhället. Alliansens politik för oss mot ett allt mer segregerat samhälle där vi bryr oss allt mindre om varandra.

Alliansen säljer ut och privatiserar vilket gör att alla snart inte kommer ha råd till sjukvård och liknande. Arbetslösa och sjuka är ju lika mycket arbetarklass som den som har ett jobb och a-kassan är en försäkring och inte som alliansen påstår ett bidrag. Jag skulle kunna räkna upp massor med orsaker till varför man folk skulle ha röstat bort alliansen. men detta känns ganska dumt att tjafsa om nu när de redan fått sin plats i regeringen…
Oppositionen är kanske inte så jävla mycket punk men det är fan så mycket mer arbetarklass än alliansen eller SD!

Thomas… Jag förstår inte vad du menar när du säger att de röda är för fega för att genomföra de saker som alliansen gjort!? De bedriver ju olika sorters politik och till skillnad från alliansen vill de rödgröna inte att folk blir utanför samhället och blir tvingade att leva på socialen… Hade de rödgröna vunnit så hade de nog försökt att ändra på de mesta men det som redan blivit sålt och privatiserats kommer aldrig kunna köpas tillbaks…

Willan sa...

Gillar den sista anonyma, skrivet idag 21:e. Du har bra tankar å åsikter. Bästa jag har sett på denna blogg, på länge!