torsdag 16 september 2010

Snutjävel bjuder på ModeraterPaco stör sig dock lite på den fisradikala uppmaningen.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Som att man måste rösta rött för att man inte gillar alliansen.

Anonym sa...

Precis, vettigt folk röstar ju inte alls!
Eller vad hände den den s.k "opolitiska scenen"?
Fuck the lot of you who vote!

Inge Val sa...

Oi! Där blev man helt plöstsligt en riktig clown a.k.a pajas dvs ANONYM! Det var inte meningen!
Inge Val

Paco sa...

Paco>> Anonym #1 och Inge Val>> Eller som om sosseblocket vore värsta frälsningen... kanske bättre än de liberalkonservativa men knappast nåt att jubla över.

Anonym sa...

Anonym: Vettigt folk röstar inte alls?? Där förstår jag inte hur du tänker… Allas röst är ju värd någonting och du har väl åsikter om saker och ting!? Den som inte röstar, den som inte säger ifrån ska fan bara hålla käften och inte klaga när samhället inte är som det ska!!! Man kan lägga en blankröst om inte de partierna i riksdagen passar ens egna åsikter för att visa sitt missnöje mot alla partierna i riksdagen och gör man detta så har man rätt att klaga, men om man inte utnyttjar sin röst så ska man bara hålla käften för det är detsamma som att man inte bryr sig hur det går för landet och dess folk!

Vad som hände med den “opolitiska” scenen?? Det kan man verkligen fråga sig när band som The Oppressed, Angelic Upstarts och Stage Bottles blir kallade jävla AFA-band men det är helt okej att lyssna på Skrewdriver, No Remorse och andra RAC/WP-band. Om man tycker att det okej med band som är uttalade rasister/nazister men att band med anknytning till AFA är jävla skitband så har man valt sida, då är man politisk! Samma sak gäller givetvis åt andra hållet! Det här med opolitisk rimmar illa i mina öron eftersom det allt i världen är politik och om allt har alla åsikter. Men om man med opolitisk menar att man är mot extrempolitik så är jag med på noterna!

När någon heilar så skrattas det bort men om någon säger sig vara mot rasism så blir det sura blickar och den blir kallad kommunist m.m.
Jag tycker det är helt okej att ha politiska åsikter och folk ska rösta för att göra sin röst hörd, man ska göra sin röst hörd och stå upp för sina åsikter även när man är ensam!
Där emot så blir jag jävligt trött på om folk ska prata politik hela tiden trotts att jag tycker det är ett intressant ämne. Jag tycker det är fel att folk inom scenen ska bråka med varandra för att någon är av en annan åsikt. Jag tycker har vänner av olika raser och olika politiska ideologier och vi försöker undvika ämnen där vi tycker olika när vi krökar för att slippa tjafs. Vad jag vill säga är att man kan ha kul ihop trotts olikheter och folket inom scenen kan ha politiska åsikter. Där emot så är jag mot att extrempolitik blandas in i musiken.

Willan sa...

Gillar den sista anonyma, skrivet idag 21:e. Du har bra tankar å åsikter. Bästa jag har sett på denna blogg på länge! Du e grym! ;-)