tisdag 12 maj 2009

Fotboll, Punks & Skins

Boll & Bira gör ingen comeback i år, men får en högst värdig efterföljare till minne av självaste Peter Punk, arrad av folket bakom Club Underground. Den 27 juni går kalaset av stapeln på Söder i Stockholm, och hittills är fem lag anmälda: Tjockiz, Roliga Firman, Odrägliga Firman, The South Will Rise Again och Peking. För er som vill anmäla ett lag föreslår jag att ni tar kontakt på hammersfan76@hotmail.com och anger lagnamn, tröjfärg och kontaktuppgifter. 150 kronor kostar det att deltaga. På kvällen underhåller The Fornicators, Vindicate This! och The Lowlifes.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Kanske inte är rätta stället för just denna kommentaren men när fan kommer Pacos recension på nya Tysta mari?

Anonym sa...

Kanske inte är rätta stället för just denna kommentaren men jag tänkte bara höra om det är fler än oss tre(från gbg) som tänkte boxas med alla i rövbajs och alla som är på deras spelning i rassle....

El Thommo sa...

Kanske inte är rätta stället för just denna kommentaren men kan jag få gå hem från jobbet nu?

Anonym 1 >> Vad jag kan påminna mig recenserade han inte den förra fullängdaren så vad talar för att han gör det nu? Skulle dock gärna se en jag med.

Anonym 2 >> Jag (från Sthlm) tänker inte ta i tång med några som spelar i, eller frivilligt tittar på, Rövbajs. Att jag inte ens ska till Rassle får mig inte att omvärdera min ståndpunkt.

Thomas sa...

Heh, glömde det posten gällde. Ett kul och bra initiativ på det hela taget! Ser framförallt fram mot att se Tjockiz skövla alla tunnisar.

PS Varför blev min ordverifiering Legat?

Paco sa...

Anonym #1>> Alltså, jag har inte hört Sverige Casino. Jag har inte bråttom att höra den, så jag kommer inte stressa till Sound Pollution och inhandla ett 200 kronors-exemplar. Dessutom tvivlar jag på att Tysta Mari vill förse mig med ett recensions-ex ;)
Så vi får helt enkelt se om det blir något av med det. En ganska opålitlig källa har i alla fall informerat mig om att texterna är sjuuuuukt pretentiösa.

Anonym #2>> Låter som en bra idé, men jag (från Brest) är lite för gammal för såna utsvävningar. Sen skulle jag inte ta ansvar för någon som vidrörde Rövbajs eller deras publik med lyftkran. Jag håller på er dock.

El Thommo>> Jo, vi såg ju hur det gick på Brännboll & Brännvin.

Pike sa...

Tysta Mari tog 80 spänn för CD på deras konsert så jag tror och hoppas att den inte kostar 200 kr i skivaffär. (Heder åt Tysta Mari för det).

Rövbajs är precis vad det låter som. Hejar på ingen men kommer njuta på första parket med en god i handen.

Ser verkligen fram emot Fotbollsturneringen och Oboy dricku ;)

Gus sa...

Oboy oboy oboy!

Karpstryparn sa...

Ja, Fornicators är inte så dåliga.

El Thommo sa...

Paco>> När det gäller fotboll är ju tanken att man ska ha lika många spelare på plan, vilket i sin tur kan påverka resultatet ;-)

Tessan sa...

Vi är ett gäng tjejer från Uppsala som tänker anmäla ett lag till brors minne "Peter Punks brudar". Man blir lite orolig om man ska spela mot Tjockiz, vi får väl försöka springa lite fortare antar jag =).

Anonym sa...

vi är 12 st skins från malmö som kommer med egen gul fin buss. vi är sugna på att boxas med er 3 från gbg om det går bra? rövbajs är kungar o även goda vänner till oss.