tisdag 26 maj 2009

Festivalpepp

Jajamensan, på fredag smäller det. Den tredje upplagan av Rasslepunken går av stapeln i det ljuva Emmaboda. Malibun ska flöda! Och så här lyder schemat: Fredag: Fifteen Pints (öltältet) 18,00-18,45 Rövbajs 19.30-20,15 The Pokes 20,45-21,30 The Porters 22,00-23,00 The Gonads 23,30-00,30 Lördag; Stora: Vrävarna 14,00-14,35 Wolfbrigade 15,30-16,15 Antipati 17,15-18,00 Moderat Likvidation 19,00-19,45 Gatans Lag 20,45-21,30 Loikaemie 22,30-23,15 Perkele 00,15-01,15 Lilla: Drunken Bastards 13,00-13,30 The Strung Ups 14,45-15,15 Körsbärsfettera 16,30.17,00 Slöa Knivar 18,15-18,45 CDCP 20,00-20,30 Pinta Facile 21,45-22,15 Sista sekunden 23,30-00,00

18 kommentarer:

El Thommo sa...

Vilka band är "måste" band då?

Karpstryparn sa...

Svar till El Thommo: Tja, The Gonads är ju ett absolut "måste"-band, i mina ögon har de alltid varit ett utav de bästa banden i sin genre.

Paco sa...

El Thommo>> Finns inga, men The Gonads är ju ett pricka av-band i alla fall. Ska bli kul att se Perkele och Loikamie också.

Korvskinnet>> Ska du dit alltså? Kan ju bli en rolig festival isf :/

Pike sa...

Tycker faktiskt det kan bli en rolig festival även fast line-up'en inte är den starkaste (faktiskt nog den svagaste jag någonsin besökt).

Fredag kommer jag koncentrera mig på alkoholen och vänner för att på lördagen se en glimt utav; Wolfbrigade, Moderaterna, Loikaemie, Slöa knivar och Pinta Facile.
Band som jag vill se på är; Antipati, Gatans Lag, Perkele, The Strung Ups, Körsbärsfettera och CDCP.

Hoppas Rassle går runt detta år och överlever...en svensk punk-festival behövs och NEJ tycker inte att West Coast kan räknas in där.

Ett tips till Rassle-ledningen är att "bara" boka 2 publikdragande ytländska akter som head-linar 2010. Resterande band som bokas tar man "bara" från den svenska scenen...som har huuuur många bra/starka akter som helst.

Bernhard sa...

Wolfbrigade......mums.

El Thommo sa...

Karpstryparen>> Vilken genre menar du då?: Pubrock,Fejkband, Oi!, Humoristisk akt, Punk... vad?

Paco>> Klart det mäste finnas ett "måste" band!

Pike>> Bra att du fokuserar på det viktiga. Med så få "måste" band på din lista är jag osäker på om du ens kommer att kunna bocka av något band som "sett" efter festivlens slut :-)

Bernhard>> Wolfbrigade är bra. Håller med.

Pelle sa...

Rövbajs är ju ett "måste" band. Med "måste" menar jag att dom måste vara helt dumma i huvet som spelar sån skitmusik.
Eller det kanske är deras publik som är en "måste" publik...för dom är garanterat dumma i huvet!

Anonym sa...

Rövbajs är ju ett "måste" box... Ska bli kul när de tvingas ställa in pga oss! // Bunkern Boys Gbg

Anonym sa...

--->Karpfittan. Ska nog plocka dig med ska du se. //Bunkern Boys

Pike sa...

Bullemi Boys>>Lägg ner. Sabba inte den enda svensk punk och skinhead festivalen som finns. Det är inte tufft, bara pinsamt...väx upp och besök tex. Rebellion där tusentals punkare och skinheads umgås pga musiken.
Gillar man inte ett band eller visa personer så skiter man helt enkelt i dom.

Bernhard sa...

Så moget och klokt så att jag nästan fick en tår i ögat.

Anonym sa...

skäms för gbg töntarna som skrivit här.stanna hemma om det inte passar idiotjävlar

Anonym sa...

personligen gillar jag varken rövbajs eller vrävarna, tycker nog inte att könsmusik platsar riktigt på festival, men om det nu är så att de är bokade så får man väl acceptera andras önskan. se det man vill o strunta i de man inte gillar.sabba festivalen som emil & Co är det sämsta man kan göra.den som ens tänker på nåt sånt kommer att få tillbringa lång tid i sjuksängen efter helgen.

Anonym sa...

det är såna snorungar som förstör ryktet för oss skins tyvärr. det kommer vara lugnt under festivalen det ska vi se till :)

El Thommo sa...

Ja nu är det upp till bevis då, internethårdingar!

Ordverifiering blev bajoi, vad fan är det för genre?

Kurt berit sa...

El Thommo:

Bajoi är när supportrar till ditt favoritlag i allsvenskan försöker sig på att göra Oi! Det trodde jag du visste :)

Anonym sa...

sådär lugnt o fint när rövbajs lirade. vi lyfte bort en idiot och visade var skåpet skulle stå.i övrigt var det lugnt.rövbajs var riktigt mycket bättre i år.vi var många skins som sjöng med ! =)

Karpstryparn sa...

Svar till El Thommo: Jag menar Oi!.genren:

Svar till Bunkern Boys: Jävlar vad du stör dig på mig då. Får man inte kommentera eller vad är det frågan om? Jag säger som Pike, lägg ner. På en festival ska man ha kul och inte slåss, sådant är meningslöst. Allmänt har många en negativ bild av skinheads, och därför finns det ingen anledning att ge dem vatten på sin kvarn.

Nu kom jag visserligen inte dit på grund utav att pengarna som jag hade lagt undan till sådant var tvungna att gå till annat, men va fasen, fler tillfällen kommer.