måndag 8 december 2008

Fredrik Virtanen - en idiot!

Kanske har det här varken med punk eller oi! att göra, men den här oasen i cyberrymden heter ju faktiskt "och annat skoj" också, och det här får väl hamna i den kategorin då... Läste nämligen att ultramongot Fredrik fucking Virtanen just har släppt en bok om hur hans förmögenhet i aktier och fonder gått upp i rök under den senaste tidens oroligheter på den så kallade finansmarknaden. Då kanske vi (som skadeglatt undrade) har fått en förklaring till varför karln, likt en fet, oljig kerub, satt och grät som ett litet barn i fredagsölen på söderkrogen där eder feta francos också tillbringar sina fredagseftermiddagar, för ett par veckor sedan. Jag tycker hur som helst inte vidare synd om honom. Det drabbade ingen fattig, liksom. Dessutom har ju kräkmedlet (som han kallas av vissa) gjort sig förtjänt av bra mycket värre genom sin blotta existens.

7 kommentarer:

Pelle sa...

Haha, där har vi förklaringen. Det var alltså inte kärleksproblem han satt och bölade för. Vilken sopa...

Bucka sa...

Där ser man. Måste hålla med Pelle, vilken sopa.

Anonym sa...

En sann f***a är vad karl är.
Hängde ut Bulldoggárna som värst nazist banden i början på hans karriär (?) och ringde upp Bo-Ost sent på kvällarna för kommentarer till artiklar....IDIOT!

Nicke H sa...

Han ser ut som en yngre och lite mer erotisk Carl Bildt dessutom, vilket jag tycker är väldigt provocerande.

AIK-Micke sa...

Räcker det inte med att han är en medelklassfjant från Motala med ett kreativt yrke i mediasvängen? Generellt sett borde det ju vara skottpengar på sånt småstadspatrask. Det är ju sånt pack som fördärvat hela södermalm...

Pike sa...

aik-micky>>Trodde det var BAJARE som fördärvar Södermalm?

Thomas sa...

Fredrik V är och förblir en jävla mupp!