torsdag 6 juni 2013

Två gig fredag 14/6

På fredagen den 14/6 är det två gig som torde attrahera typ samma publik i Hufvudstaden.

På Skål! vid Hornstull spelar Judas Bunch och irländska Hooligan som en uppvärmning inför märkliga arrangemanget Gutterfest.
https://www.facebook.com/events/598987756786402/

På Kafe 44 kring Medborgarplatsen vinkar Antipati och The Lowlifes hejdå.
https://www.facebook.com/events/271888802955051/

3 kommentarer:

Pike sa...

"Märkliga arrangemanget Gutterfest" skriver du? Men uppdatering på Beat Butchers mejl-massutskick läggs upp gång på gång??

Varför inte skriva något om just "Gutterfest" som är en intressant, om dock något märklig tillställning med inga direkt publikband. Mycket intressanta Epic Problems (Mackie från Blitz i sättningen) och underskattade The Filaments på scen borde göra varje punk-fanatiker intresserad ialla fall.

Trevlig namnsdag på dej :)

Paco sa...

Men jag tycker det är märkligt, inte dåligt.

Urvalet av band är märkligt om man vill få en nystartad punkfestival att överleva. The Filaments, Hooligan och Epic Problem i all ära - men har de här banden öht en svensk publik bortsett från några få diehards? Jag tycker f ö EP är sådär intressanta. Mackie skrev aldrig nåt i Blitz och EP har föga gemensamt med forna tiders storheter.

När det gäller de svenska banden är det väl i allra högsta grad ljummet.

Beat Butchers-utskicket kommer en gång i månaden och då lägger jag upp det precis som jag lägger upp i princip alla relevanta scennyheter folk mailar in.

Paco står inte med i den svenska namnsdagskalendern.

Paco sa...

Har f ö lagt upp info om spelningen tidigare i två poster...