söndag 11 december 2011

Motörhead-vodkan

Motörhead hade världspremiär på sin vodka igår på Köket på Stureplan. Paco blir emellanåt inbjuden på dylika gratisätararrangemang med "alternativ" prägel, och för en gångs skull kändes det semirelevant, samt att det sammanföll med utgång. Paco lämnade puben i Gamla stan bakom sig i sällskap av Kista-Taikon och var tillbaka på mindre än en timma, trots kö full med stekare. Vodkan gled ner friktionsfritt, precis som shirazen Motörhead lanserat tidigare. I fallet vodka är det en fördel, men kanske inte när det gäller rödtjut. Som fransman är man ju dessutom extra petig. Vi stal med oss schyssta Motörheadshotglas också, och därmed var de två gratis shotsen värda resan de två tunnelbanestationerna och tillbaka. Stället var annars fullt med Stureplanskräk i färdignitade skinnvästar.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Motörhead är ett gammalt favoritband till mig,det riktigt skär i hjärtat på mig när man ser stureplansbrats odyl äckel vara låtasfans nuförtiden..Om vi inte slår vakt om Oi-punk scenen kan det sluta på samma sätt.....

Anonym sa...

Bandet var hur coola som helst, höll sig på Arenan vid lanseringen av vodkan och efterfest på Pub Anchor.

Janne sa...

Och spelningen var skitbra.

Bernando sa...

Känns inte direkt som att riktig och obekväm oi kommer spelas på MTV i framtiden. Visst kan ett band slå igenom men att scenen som stort skulle bli kommersiell ser jag som högst omöjligt.

138, a.k.a. CRJ sa...

”Stureplanskräk i färdignitade skinnvästar”? HA HA HA! Du tänkte som Chris i Bombstrike, mao.

http://www.skuggeco.se/wp-content/uploads/2011/12/DSC_6071.jpg