fredag 11 februari 2011

Vad. Är. Det. Frågan. Om?

http://www.youtube.com/watch?v=ieqhGu304yM

20 kommentarer:

Heidi sa...

Vafalls?!!

Beranan Liva sa...

Vad fan är det här.Hur fan har du ramlat över det här Paco?Snart görs väl låten "Im a oi rockers" av någon jävla Hiphoppare..Bakfull och nu detta!

Paco sa...

Beranan Liva>> Maskerade Räven aka Knäppiga Kurre tipsade mig... hade hört låtens titel innan i något sammanhang men för att rädda min sinnesfrid bestämt mig för att ordet punk bar den traditionella innebörden och inte den subkulturella. Tji fick jag. Stryk borde Adam ha.

Benny sa...

Bad Shermans kommer vara utklädda till hip hopare i nästa video, som en motreaktion.

Anonym sa...

man far inte titta pa lanken om man bor i utlandet men ja blir nyfiken, va hanlar detta om? youtube klippet alltsa
/ Jimmy

Tampe sa...

Jag mår dåligt, det här var redigt hemskt! Förstår inte "syftet" med låten, men då har jag aldrig förstått mig på den här typen utav "musik" heller.

Paco sa...

Jimmy>> Låten heter "Lika a Punk" av och med Adam Tensta, och videon består av ett gäng mer eller mindre okej stajlade "punkare" som kutar omkring och får verka som allmänna outcasts, då Adam verkar tro att Punkare är just det - väldigt antika och exotiska sådana. Mycket märkligt.

Lollo sa...

När de premiärspelade den här skitlåten på radion, kommenterade de om att den handlade om att vilja vara en i gänget, oavsett om gänget gör dumma grejer och "se ut som fan, som en punkare då". Ett skott till alla, tack.

Pike sa...

Är det Kung Sol...länge sedan man såg honom?

Anonym sa...

haha punken i förorten är väl nå nytt..näe men ska adam tensta börja lyssna på r.a.c och kill baby kill också? Nej seriöst nån verklighets koll måste ni ha!

Paco sa...

Anonym>> Särskrivare = särbarn. Har säkert hundra relevanta svar på det där, men du uttrycker dig ganska otydligt så jag avstår tills du formulerar dig bättre. Tönt. Har ganska hygglig verklighetskoll.

Anonym sa...

Varför finns det en omröstning om dig på;

http://regnavrede.blogspot.com/2011/02/truth-is-out-there.html

Paco sa...

Anonym>> För att jag suger mycket kuk gissar jag. Fan, kan inte minnas att jga skrivit den där kommentaren öht... i synnerhet skulle jag inte skriva en kommentar 2011 och länka till gamla "Punk & Oi!"... skulle vara intressant att veta vem jag gnäller på? vem var det som intervjuats i Close-Up? Jag läser typ aldrig CU. Friska upp mitt minne någon?

Paco sa...

Anonym>> Vet inte om jag bara är trött men jag skulle alltså ha skrivit kommentar här: http://regnavrede.blogspot.com/2011/02/hall-javligt-i-er.html#comments för bara några dagar sedan? Det har jag inte gjort. Nog fan kan jag stå för kukarna jag eventuellt suger, men jag misstänker någon som på internet ikläder sig min Brutal Combat-tröja och låtsas vara jag... Har inte läst senaste CU, vet inte vem snubben som har Vrede-bloggen är osv... skulle förmodligen tycka att han var en Stefan & Krister-tönt om jag visste, men det gör jag alltså inte... upplys mig gärna :)

Bernando sa...

Helt ok med grupper som hyllar punken som en inspirations källa men det verkar mer som om Adam har sett på dålig 80-tals film och tycker att cyberpunk är ball. Skaffa soulseek och ladda ner låten Weastwick united FC av det Amerikanska hiphop bandet Norman så kommer ni se skillnaden på förvirrade ungar och crossculture med vördnad och respekt för kulturen dom inte tar del av.

Anonym sa...

paco- Är den falska "beefen" månne ett verk av tarmkryparen som du rök ihop med häromsistens? Eller sidorna har inget samband?

Welma sa...

Men Paco! Kan ju här och nu säga att dom "stajlade" punkarna är fan mer punk än vad du någonsin kommer bli!!!

Paco sa...

Welma>> Jaså? Hur då menar du?

Paco sa...

Anonym (Herreys?)>> Tror inte det, det känns lite väl avancerta för honom.

Anonym sa...

Påminner lite om radiotortyren för tre år sedan: http://www.youtube.com/watch?v=efxDCg3_Ys4 Då slapp man iaf utklädda "punkare", å andra sidan likställdes punk med hippies...