torsdag 21 oktober 2010

Argy Bargy, Agent Bulldogg & Antipati, Forellenstube/Schramberg, Tyskland, 20101009

Sanchez fick ledigt från jobbet på Tequila-fabriken och begav sig av till Tyskland för att bevittna Antipati, Agent Bulldogg och Argy Bargy. Med på resan var även Direktören, Kjell, Erik, Mrs Cheddar, Dan och så banden förstås (förutom då Argy Bargy). Resan tog sin början redan 04:00 på fredagsnatten (alternativt lördag morgon...) med bussresa ut till Skavsta Flygplats. På bussen konsumerades bla Öl, Jäger och Cointreau till frukostsmörgåsarna. En snabb öl hann det bli i flygplatsbaren också innan det var dags att kliva ombord. Där fortsatte alkoholkonsumtionen och den ca två timmar långa flygresan förlöpte utan problem.


Väl i Tyskland blev vi hämtade i minibuss och bil av våra tyska värdar, sedan påbörjades den ca 20 mil långa (tror jag) resan till Schramberg där spektaklet skulle äga rum. Ett stopp på en bensinmack hanns också med och där inhandlades bla mousserande vin som färddryck. Stundtals gick bilfärden i hela 200km/h så Sanchez passade på att sova lite (något ofrivilligt dock...). Väl framme blev vi tilldelade en stor lägenhet i någon slags trevlig liten stugby, här passade vissa på att taktikvila lite medans andra gick på lokal i stan. I stan inhandlades även Amaretto som man tydligen spydde av (det vet Sanchez endast via hörsägen). Med alla tillbaka i lägenheten bjöds det sedan på öl och förtäring. Sedan var det dags för Antipati och Agent Bulldogg att bli skjutsade till spelstället för soundcheck medan övriga fick ta sin tillflykt till grannarna Argy Bargy´s rum där det konsumerades mer öl. Någon timme senare hämtades även vi övriga och kördes till spelstället ”Forellenstube” med plats för uppskattningsvis 150 personer. Stället fylldes snabbt med folk och först ut på scenen var Antipati som i vanlig ordning gjorde en mycket bra spelning som avslutades med Stockholm Stockholm.Antipati


Efter Antipati var det dags för Agent Bulldogg som startade hitkavalkaden med Karl XII och avslutade med Böhse Onkelz-covern Skinhead (med sångaren från Lammkoetze som vokalist).


Agent Bulldogg


Vid det här laget började Sanchez bli lite trött i sombreron och valde därför att sova lite hos Kjell vid merchandiseförsäljningen och missade pga det tyvärr Argy Bargy. Några timmar senare var det redan dags för hemfärd och bilresa till flygplatsen, vid det laget hade vissa sovit i köket medans andra fortsatt festandet.


Tysk och Kjell Hell


Väl på flyplatsen fanns det inte så mycket annat att göra än att dricka mer öl tills planet skulle lyfta ca 5 timmar senare. Hemma i Stockholm igen valde några tappra själar att fortsätta på lokal med mat, öl och Irish Coffe. Sanchez hade kanske inte sin allra bästa dag på fabriken på måndagen men det var det värt. En mycket trevlig resa var det! Stort TACK till alla medresenärer, banden, arrangörerna och alla andra som var där.


/Sanchez

4 kommentarer:

Pike sa...

Såg att Kjell köpte denn inhemska flaskan Amaretton för 15 EUR av cafebiträdet (med baby på axeln).

Tog några klunkar av denna hemska bryggd som var en blandning utav sockerlag, färgämne, en touch smakämne och lokal spiritus. Sedan in på toalett med fontän kaskad.

Inge Ansvar sa...

Fy fan! Har hört av säkra Kjällor att denna resa var en förtäckt analresa i naziskinhead-euforin!
Att banden bara låtsas spela då de egentligen bara vill träffas för att "böga loss" in skinheadstyle!
Give me hope!Give me dope!

Kjell sa...

Det vet du Inge....NS for life!

Anonym sa...

Gillar verkligen de här rese/festivalreportagen, påminner om de i botos och hanna gjorde i sitt zine.