onsdag 7 juli 2010

Club Peking Meddelar

Old times coming back!

Spelningarna i de gamla Pekinglokalerna har varit saknade och vi har under lång tid sökt en lösning på problemet. Vi har tyvärr inte hittat en egen lokal, men dock en samarbetspartner vars lokal vi nu får husera i, vilket betyder att det är dags för Club Peking att se dagens ljus igen!

Fredagen den 20:e Augusti anordnar vi ett gig som ger er möjligheten att slippa Augustifestivalens spektakel och inga mindre än Norrköpings stolthet The Clichés kommer stå på scenen tillsammans med Göteborgarna i Torpedo Gbg. Dessa två band blir supportade av ett helt nytt punkband från Norrköping vid namn Offroads, som kvällen till ära gör sitt första gig!

Upplägget är precis som förr vilket innebär en lokal med skön atmosfär (utan någon girig krögare) som i detta fall är belägen i källaren på Blå Huset och en bar som serverar förfriskningar till hederliga gamla Pekingpriser. Lokalen tar in 100 personer vilket gör att vi valt att även tillhandahålla förköp till alla er som vill vara säkra på att få plats!

Faller kvällen väl ut kommer vi givetvis att fortsätta med spelningar precis som det var förr! Så boka in 20:e augusti redan nu, köp biljett och dra med dig dina vänner!

Datum: 20:e Augusti
Plats: Källaren på Blå Huset
Insläpp: 20.00
Entré: 99 kr
På scen: The Clichés, Torpedo gbg och Offroads
Förköp: frank_bjorn@telia.com

Inga kommentarer: