tisdag 9 augusti 2016

Fanzine - Turist I Tillvaron #2, Sommaren 2016

Nummer två av Sörlings pappersblaska är ännu mer omfattande än debutnumret som kom i våras, och ger ett jävligt proffsigt intryck. Mikael lyckas som vanligt peta in allt möjligt under punkparaplyet, men när det är så mycket material som i det här megazinet behöver man inte reta upp sig på det man inte gillar utan kan snabbt bläddra vidare och ändå känna att man fått valuta för pengarna.
   Böcker och punk känns lite som temat här, men jag har läst alla dom där böckerna och känner mig inte vidare tipsad. Sen är det en massa som inte faller mig på läppen, typ låtsnack med barn (det är vida känt att barn inte fattar nåt), intervjuer med skräpband som City Saints och annat trams.
    Godbitarna här är framför allt de färska nyheterna (inte vanligt i papperszine), skivrecensionerna samt artiklar/intervjuer om och med Klubb Antisocial, Pike och Bullshit/Ume City Firm Skinheads.
   Med det sagt, här finns något för nästan alla. Det här fanzinet gör bäst i att leva vidare, så se till att införskaffa ett nummer!

Inga kommentarer: