måndag 7 september 2015

Dalapunken 2015


"The Exploited kommer till byn! Tillsammans med en rad fina punkband, så blir detta årets kväll. Avestas kängkungar PARASIT och Fagerstas stoltheter NFAA. Oidipus fyller på lineupen, Avestas hetaste punktrio någonsin. Comminor från Västerås är senast i lineupen, med sin fartfyllda ösiga scenshow, lämnas ingen oberörd.

Det är hög tid att återfå alla härliga minnen från 90-talet. Grädden på moset, att det hålls i Avesta Parken så som det var på den gamla goda tiden. 250:- + serviceavgift, gäller för ticksterbiljetter. 1/4 kommer priset höjas till 350:-+ serviceavgift. Eventuella överblivna biljetter säljes i dörren. Garderobsavgift (cash, för att slippa kö) 20:-.

Det säkraste är såklart att köpa förköp, så man är helt säker på att komma in, eftersom det är begränsat antal platser. 18-årsgräns kommer gälla, pga att baren säljer alkoholhaltiga drycker.

Denna kväll kommer fyllas med härlig punk, grymma band och DJ:s, som sätter guldkant på årets Dalapunk.

Sponsorpaket kommer att finnas tillgängliga, för er som vill ha extra flärd på kvällen :) Mer info om det kommer i denna tråd. Som vanligt, har vi super-samarbete med Vagabond Kings Tattoo , mer info om det kommer också."

Biljetter köps genom:

http://www.tickster.com/events/jkhal47e5hh9a07

Inga kommentarer: