lördag 11 juli 2015

Ny singel och nytt album utlovas från Körsbärsfettera

Meddelande från Skulls And Flames Recordings:

 Punkrockbandet Körsbärsfettera från Skövde har skrivit skivkontrakt med skivbolaget Skulls and Flames Recordings. Bandet släpper sin första singel Fyra Veckor på bolaget digitalt fredagen den 10 Juli lagom till den svenska Industrisemestern. Bandet har under våren spelat in ett fullängdsalbum som kommer att släppas i höst på vinyl och digitalt.

Skivan kommer att finnas tillgänglig digitalt via Itunes, Spotify, Google Play, Apple Music och Amazon samt ytterligare 600 olika nedladdnings- / streamingtjänster. Vinylen kommer att finnas i limiterad utgåva och försäljning kommer endast att ske via utvalda kanaler samt via bandets egen webshop. Albumet spelades in i Skulls And Flames Recording Studios i Skövde, Mars - Maj 2015. Albumet är producerat och mixat av Kalle Sjöstrand i Skulls And Flames Recording Studios.

Körsbärsfettera hälsar: ”Det här är vår comeback på platta. Vi har kämpat, gigat och skrivit låtar - allt för Er, den här plattan tillägnar vi ALLA som någonsin kommit, kommer att komma - eller ens funderat på att komma på något av våra gig. Det här är Punk med hjärta, själ och engagemang. Hoppas ni tycker om det.”

Inga kommentarer: