lördag 30 maj 2015

Fotboll och Fylla i Norberg (!)

Som ett sorts sent svar på Stockholmsarrangemangen Boll & Bira och senare Peter Punk Pokal bjuder Norberg idag (jag vet, jag är sent ute, få window shoppers about Norberg...) på Fotboll och Fylla, där Stockholm dominerar redan innan domaren blåst till avspark. Detta i form av Projekt 9, Avgå! och delvis skäggiga uppstickarna MCT (låter som en rappare och står för Multi Culti Trash...) ... Nå, anyway, om ni råkar ha vägarna förbi:

30:e maj blir det fotboll, fylla och punkspelning i Norberg.

För de som vill spela: det är 5-mannalag som gäller och högst två avbytare/lag. Man pröjsar 20:-/skalle. Mejl för anmälning kommer snart!
Fotbollen börjar runt 14:00. Gräsplan!

För de som vill se spelningen: det kostar 100:- (medlemsskap) för att komma in. Banden som spelar är Avgå!, Projekt 9 och M.C.T.

Vid fotbollen får folk ta med egen dricka. Systemet stänger 14 tror jag så ni hinner bli utkastade därifrån. Tar med massa distro prylar och säljer på plats för den som är intresserad. Alla cd 70 kr styck 2 för 100 eller 10 för 400. Alla 7 or 30 spänn stycket 4 för hundra. Eventuellt att amty dyker upp oxå. Inte klart än. Det kommer att grillas och det finns vegetariskt alternativ. 20 spänn per man för deltagande i fotbollen. Första pris ett gäng singlar och pilsner.  Fotbollen spelas alltså på lilla gräsplanen bakom Central skolan. På spelningen kommer det finnas öl till billigt pris även nåt billigt käk. Även kaffe. Evenemanget stänger vid 01. Lokal puben har öppet till 02. Banden plus support är garanterade sovplats. Om du inte tillhör den skaran. Hör av dig så styr vi upp något
 

Hela evenemanget för en hundring. (då ingår medlemskap till kultur förening, "slutet sällskap") medlemskapet kan vara bra för att komma in billigare vid framtida evenemang. (har iaf 3 planerade, få se om alla blir av?)
 

Kolla distro sidan http://oipasdistro.shop.textalk.se/sv/
Om du vill förboka nån platta eller så så går det bra.
Övriga frågor plus anmälan om lag kan ni göra här

Inga kommentarer: