söndag 12 maj 2013

Contemptuous - From the Ashes 2003-2006 CD/LP ute nu

Contemptuous LP For The Lot of You (Narayan 2008) är återutgiven av Mother Fucking Sounds och Pretty Shitty Town tillsammans med låtar från spliten med Royal Stakeout (Kjell Hell 2005) samt överbliven dänga och ett gäng tidigare outgivna demolåtar, inspelade sent 2005. Alltihop är packat på digipak-CD eller vit eller orange vinyl. 

Skivan kan förbeställas från Hard & Smart och Mother Fucking Sounds.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tja
Ett tips, Jag har sett att Håkan hellström använder en av Gavin Watsons skinheadbilder till sitt nya skivomslag, du skriver ju om skinheads så det kan ju va värt att följa upp,

/jonte

Paco sa...

Jonte, det är gamla nyheter och jag tror att det är hans homosexuella kärlek till Morrisey (som också hade en faiblesse för dylik estetik) som är boven i dramat. Sen har väl hela hipster-Sverige sneglat åt bootboy-mode ett tag, och där är ju Håkan given ikon. Jag blev faktiskt inte upprörd över det här, mest eftersom man knappt ser att det är skinheads på bilden, det är ju bara lille Nev som pussas med nån flicka va?

Bernando sa...

Vad jag förstår så var en av hans gamla medlemmar grymt inne på northern soul/suedehead grejen när dom var som störst. Han brukade ränna omkring i tighta jeans och hängslen akompanjerat av ett par slitna converse och se allmänt jobbigt "alternativ". Har för mig människan spelade saxofon eller någonting när jag såg dom.