onsdag 19 september 2012

Punkrock Dah World

Det kom ett mail.

"Tja! Vi har precis släppt våran första volym i ep samlingen Punkrock Dah World! Den finns gratis att ladda ner från våran bandcamp. Projektet startades för att knyta en gemenskap mellan punkare i alla dess former. Vare sig du är oiskinhead, skatepunkare, trallpunkare, hardcorefan eller bara gillar punk i alla dess former (som jag).

På Epn finns det fyra olika sorters punkband: Jerrys Farsa (trallpunk) Frankdown (skatepunk) The Cheapshots (punk n roll) och Olles Fightclub(punk)

Det finns många punkgenrer som håller på att dö ut i dagens läge, men det finns fortfarande några hängivna fans runt om i landet och vi vill försöka samla alla till punkrock dah world. Vi gör allt för punkens skull och vi välkomnar alla band (bara det låter lite punkigt). 

NÄsta gång blire hardcore, punkrock och lite annat smått och gott. 

Likea gärna våran facebook sida: http://www.facebook.com/PunkrockDahWorld
och tanka gärna Vol 1: Ostrich Power från våran bandcamp: punkrockdahworld.bandcamp.com

Ha det bäst

//Punkrock Dah World!"

Paco säger nej till användning av begrepp som "oiskinhead" då prefix aldrig har gjort något gott för skinheads och det låter sjukt löjligt. Dessutom är väl denna förmodade "oiskin" fortfarande skinhead och inte en punkare? Nåväl, säkert ett gott initiativ också. Blir dock lite nyfiken på vad som gör exempelvis Olles Fightclub till punk rakt av, men Cheapshots till "Punk'n'Roll"? Inte för att jag hört något av banden, men vadan denna faiblesse för genreindelning, och vadå, är Olles Fightclub punk i sin renaste form då? Vilka punkgenrer håller på att dö ut? Frågorna hopar sig... Hoppas det blir fysisk utgivning så småningom, palla internet ;)

Inga kommentarer: